SPIRULINA ULTRA Е НОВИЯТ ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, КОЙТО СТАВА МНОГО ПОПУЛЯРЕН В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2024 ГОДИНА. СТРУВА НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ ЕВРО И ВИ ПОЗВОЛЯВА ДА РАЗТВОРИТЕ ИЗЛИШНИТЕ МАЗНИНИ В КРИТИЧНИТЕ ЗОНИ (КОРЕМ, ХАНШ, ВЪТРЕШНА ЧАСТ НА БЕДРАТА И Т.Н.).

Средна оценка от клиенти: 4,5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ДАТА НА ДОСИЕТО: 11/05/2024 / – Анализирахме продукта в дълбочина за вас и написахме това досие, което ви защитава преди да закупите продукта. Приятно четене!

НЕКА ПЪРВО ДА РАЗГЛЕДАМЕ ВСИЧКИ ПОЛЗИ И ПОЛОЖИТЕЛНИ СТРАНИ НА ПРОДУКТА, КАКТО И В КАКВО СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ДРУГИТЕ ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА.

1) 90% от тези, които са го закупили, са имали повишение на базовия си метаболизъм, т.е. метаболизъм, който се постига просто като стоите неподвижно или извършвате леки ежедневни действия.

2) Отлично съотношение качество / цена: с текущото предложение (което скоро ще изтече) получавате 2 флакона (общо 120 таблетки) само за 85,90 лв., което го прави един от най-добрите продукти на пазара и няма нищо да завижда на по-известни и комерсиализирани продукти. Практически 30 дни интензивно лечение, за да използвате максималната мощ на продукта.

3) Използва ефективността на ГИМНЕМАТА от ВЪЖЕНАТА СПИРУЛИНА в комбинация с двата продукта, уникална и иновативна, резултат на напредничави изследвания, проведени от производителната фирма (SFN).

4) Сутринта се събуждате с по-малко чувство на глад и значително по-слаби и стройни. Дори през деня блокира чувството на нервен глад между основните хранения, и то без усилие.

5) Доставката е напълно анонимна, а опаковката не носи име, цвят или логота на продукта. Никой не може да се досети, като види опаковката, какво може да съдържа. Това защитава вашата поверителност.

6) Експертите в индустрията, след като са проучили пазарните данни и рецензиите на потребителите, са установили, че тези 100% натурални таблетки са отлична алтернатива на скъпи цикли с лекарства, които с времето предизвикват странични ефекти, и на абсурдни и стресни диети.

7) Това е българският продукт, специално проучен, за да има действие за балансиране на телесното тегло, 24 часа в денонощието: той има мощно отслабващо действие, съчетано с действие за насищане с глад през деня. Върнете се във форма за лятото е напълно възможно с този нов добавка за отслабване.

8) 100% натурален, напълно подходящ за вегани, вегетарианци и хора с непоносимост към глутена. Той е безопасен и 100% тестван.

9) Над 2,350 мъже и жени са казали, че се чувстват добре, използвайки продукта, както самостоятелно, така и в комбинация с други начинания. И те са заявили, че продуктът е ефективен вече от първите дни.

10) Гаранция за връщане и връщане в рамките на 14 дни от поръчката, като е възможно да се върне и продуктът и да се получи 100% възстановяване. И още: можете да поръчате от официалния доставчик и да платите на куриера в брой. Не се изисква предварително плащане.

“КАКВО Е СПИРУЛИНА УЛТРА?”

SPIRULINA ULTRA Е ПРОДУКТ, СЪСТОЯЩ СЕ ОТ СМЕСИЦА ОТ ЕСТЕСТВЕНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ, КОЯТО ПОМАГА ЗА ГУБЕНЕ НА МАЗНИНИ И МАСА САМО С ПРИРОДЕН И БЕЗ УСИЛИЕН СПОСОБ. Той помага на тялото да постигне кетоза и да губи килограми, които после не се възстановяват лесно. Базиран е на водораслите Спирулина и Гимнема.

Изработен само от естествени съставки, няма особени противопоказания. Можете да възползвате от гаранцията “доволни или парите назад“. Не на последно място, той е полезен и в борбата с високия холестерол и е един от малкото продукти на пазара, които имат силно антиоксидантно и противовъзпалително действие (което е полезно в процеса на отслабване и губене на тегло).

В частност, ето действието на избраните естествени активни съставки, които създават победната комбинация за отслабване.

GYMNEMA

Екстрактът от бял боб позволява по-малко калории да се асимилират, предимно от въглехидратите, така че практически въглехидратите не се превръщат в мазнини, а по-скоро има тенденция да ги “консумира”.

ALGA SPIRULINA

Активира термогенезата, така че да изгаря мазнините от ‘резерв’. Подпомага храносмилането, помага за намаляване на хроничното възпаление, предизвикано от мазнините в околността на тъканите, и допринася също за термогенезата.

Една бутилка съдържа 60 броя естествени таблетки, всеки с тегло от 200 мг.

ЕТО СПИСЪКЪТ НА СЪСТАВКИТЕ.

Spirulina Ultra 2×1: Aglomerați: Celuloză microcristalină, Fosfat de calciu bibazic; Pulbere de alge spirulină (Spirulina maxima (Setchell & Gardner) Geitles) – tal; E.S. Gymnema tit. 25% în Acid Gymnemic (Gymnema sylvestre (Retz) R.Br. – frunze) 80 mg; Agent antiaglomerant: Stearat de magneziu vegetal.

ПРОДУКТЪТ Е АБСОЛЮТНО ПОДХОДЯЩ ЗА ВЕГАНИ, ВЕГЕТАРИАНЦИ, ИНТОЛЕРАНТИ И АЛЕРГИЦИ НА ГЛУТЕН.

КОЛИЧЕСТВО В ЕДНА БУТИЛКА:

Предложението включва 2 бутилки по 60 таблетки всяка. Общо 120 таблетки от естествен произход.

Продуктът не съдържа глутен и е подходящ за вегани и вегетарианци, тъй като не съдържа съставки от животински произход и не е тестван върху животни.

НАЧИН НА ПРИЕМ:

Приемайте по 4 таблетки на ден (2 преди обяд и 2 преди вечеря), което означава, че те са достатъчни за общо 1 месец лечение.

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА, КОИТО СА ГО ЗАКУПИЛИ НАСКОРО?

Покупателите оценяват този продукт много и също така три уникални характеристики на SPIRULINA ULTRA (според самите потребители):

1: Първите резултати се виждат вече след няколко дни, което веднага дава стимул да продължите с лечението.

2: Той не съдържа химикали, а само естествени съставки, което е много важно, тъй като има различни фармацевтични продукти, които може би са силни, но имат сериозни странични ефекти.

3: Бутилката е удобна и лесна за използване и се пренася навсякъде, дори на работа, и се използва бързо, тъй като трябва да се приемат 2 таблетки с един глът вода. Няма разтвор или прах за разбиване и т.н.

“Отлично, работи добре. Имам по-малко глад, контролирам теглото си и изгарям мазнините при същите ежедневни дейности, които правех до сега! Прекрасно.” ⭐️⭐️⭐️⭐️

MARIYA

Ето един кратък резюме на моето изживяване: попълних формуляра и направих поръчката, след което бях незабавно свързан по телефона и така потвърдих поръчката. След това получих пратката у дома и платих налично на куриера. Прекрасно покупка, на 100% безопасна, без измами. Използвам я редовно от няколко месеца и съм много доволен от преживяването с покупката. ⭐️⭐️⭐️⭐️

STOYAN

“Прекарах над 2 часа без апетит и това не ми предизвика проблеми, просто не мислех за храна! Невероятно! Го препоръчвам!” ⭐️⭐️⭐️⭐️ 

IVANKA

МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ С ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ: В СРОК ОТ 14 ДНИ ОТ ПОРЪЧКАТА, ИМАТЕ ПРАВО НА ВЪРНАТ ПАРИ ДИРЕКТНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ.

Препоръчваме продукта, базирайки се на данните от пазара и на факта, че над 2350 души са го закупили през последните 10 месеца. Затова препоръчваме да го вземете преди да изтече офертата (проверете долу, че не е изтекла), при условие че го закупите директно чрез уебсайтове, одобрени от официалния доставчик.

Можете да направите това директно чрез формата за поръчка, която официалният доставчик ни е разрешил да включим тук на нашата страница.

ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ИМА СПЕЦИАЛНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ОФЕРТА ЗА ТВОЕТО “ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ФОРМАТА” ПРЕДИ ЛЯТОТО?

Поискали сме от майчината компания да можем да предложим намаление само за нашите читатели като теб и ни е разрешила! Можеш да получиш 120 ТАБЛЕТКИ ОТ SPIRULINA ULTRA на специална цена, И САМО ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА ЗАПАСИТЕ (в момента няма много продукти на склад).

ЕТО ОФЕРТАТА.

2 БУТИЛКИ НА “SPIRULINA ULTRA” САМО

85,90 лв

BMECTO 175 лв

Поръчайте сега Spirulina Ultra на цена от 85,90 лв, преди да свърши!

Попълнете формуляра и ще бъдете обадени от майчината компания, за да потвърдите вашата поръчка. Не е необходимо предварително плащане: можете удобно да платите в брой у дома на куриера.

РЕЗЮМЕТО НА ГАРАНЦИИТЕ, КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ, КАТО ПОПЪЛНИТЕ ФОРМУЛЯРА ЗА ПОРЪЧКА.

👍 ПОРЪЧВАШ ПО ТЕЛЕФОН, ПОТВЪРЖДАШ ДАННИТЕ ЗА ДОСТАВКА ПО ТЕЛЕФОН И ПЛАЩАШ НА КУРИЕРА В БРОЯТ С КЕШ ИЛИ С КАРТА (БЕЗ ПРЕДХОДНО ПЛАЩАНЕ)

👍 НЯМА СКРИТИ РАЗХОДИ: ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА ДДС

👍 ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ ЗА 14 ДНИ (ПРАВО НА ОТКАЗ ПО СИЛА НА ЗАКОНА)

👍 ГАРАНЦИРАНО ВРЪЩАНЕ И ЗАМЕНЯНЕ НА ПРОДУКТ, 100% БЕЗ НЕОБХОДИМОСТ ОТ НОВО ПОРЪЧВАНЕ.

👍 БЕЗПЛАТНА И НЕЗАБАВНА ДОСТАВКА. ДОСТАВКА В ПЕРИОД ОТ 24-48 ЧАСА СЛЕД ПОРЪЧКАТА

👍 ПОСТОЯННА ПОМОЩ ОТ ОФИЦИАЛНИЯ ДОСТАВЧИК (КОНТАКТНИ СРЕДСТВА, ПОСОЧЕНИ НА ОПАКОВКАТА)

NOTĂ LEGALĂ IMPORTANTĂ: Rezultatele sunt subiective și pot varia în funcție de mai mulți factori personali. Nu se garantează niciun rezultat și rezultatele pot varia. Fiecare produs prezentat pe site-ul nostru are propria sa reglementare referitoare la condițiile de vânzare privind returnarea, rambursarea și dreptul de retragere în conformitate cu legea (în termen de 14 zile). Produsele naturale în discuție, vândute online, nu trebuie considerate ca înlocuitori pentru sfaturile medicale și nu pot înlocui un regim alimentar corect.

Nu suntem responsabili pentru nicio problemă legată de livrare, asistență sau returnarea produselor.

Acest site web nu face parte din GOOGLE INC. În plus, acest site web NU este aprobat de Google în niciun fel. GOOGLE este o marcă înregistrată a GOOGLE INC., Inc.

Privacy PolicyCondizioni di Vendita e utilizzoContatti